Koleksi doel sumbang
Doel Sumbang

Lirik Lagu Doel Sumbang "Ah Hoream"
Dewek mah moal rek pipilueun
komo ukur neangan kode
ngadon mumuja nu hanteu hanteu
nepi ka sagala digade gade
kusabab masang kalaut bae
euweuh dina sajarahna
jalma jegud tina buntut
nu puguh mah ngadon kutud
sangsara neureuyan hitut
lieuk euweuh ragap taya
hayang masang beak modal
tungtungna jadi teu eling
barang tatangga ge dipaling


Lirik Lagu Doel Sumbang "AI"
Arek mungkir euweuh alesan keur mungkir
Asep endag ku Ai
Hese bohong rumasa teu bisa bohong
Asep oleng ku Ai
Ayeuna sisiga nu kabedil ku jangjawakan
Kapanah ku kinasihan
Lieur ku Ai
Kabedil ku jangjawakan
Kapanah ku kinasihan
Gelo ku Ai
Samara sasamar polah
Teu bisa dipapaleutkeun
Teu bisa dibebenjokeun
Nu aya dina lamunan beurang peuting
Ukur Ai
Rumasa teu bisa mungkir
Asep oyag-oyagan ku Ai
Rumasa teu bisa bohong
Asep eundeug-eundeugan ku Ai
Tue bisa mungkir jeung bohong
Nu aya dina hate Asep ngan ukur Ai


Lirik Lagu Doel Sumbang "AKU LELAKI"
Umumnya lelaki punya sifat bajingan
Tak pernah puas dengan satu perempuan
Itulah lelaki tapi tidak termasuk saya
Kalau ditolak cinta oleh seorang wanita
Banyak yang pergi ke dukun main guna – guna
Itulah lelaki tapi tidak termasuk saya
Kalau merayu bilang cinta pake umpah
Diajak nikah alasan sekarung sampah
Itulah lelaki tapi tidak termasuk saya
Jarang sadar kalau diri sendiri bekas
Selalu ingin punya istri yang bukan bekas
Itulah lelaki ini baru termasuk saya
Kalau pacar pergi sendiri cemburuan
Dia sesndiri tidak mau dicemburui
Tapi tidak termasuk saya
Malam minggu menggandeng pacar jalan – jalan
Lihat yang molek mata abis jelalatan
Itulah lelaki
tapi tidak termasuk saya
Didepan mertua seperti malaikat
Dibelakang moral bejat busuk berkarat
Itulah lelaki tapi
tidak termasuk saya
Benci pada gadis yang berpacar lebih dari satu
Dia sendiri punya pacar sampe tiga
Itulah lelaki
ini juga termasuk saya
Sebulan dua bulan pacar dibaikin
Bulan ketiga disergap dan dikerjain
Jelas termasuk saya

Lirik Lagu Doel Sumbang "Awewe Sapi Daging"
Aya awewe jaman ayeuna
Ngaku awewe modern
berkarier penuh obsesi
sagala hayang siga lalaki
ceunah emansipasi
bari utek na teu ngarti
bisnis beurang peuting
bisnis naon duka teh teuing
salaki na di imah ngajaga tulak panto
anak na diasuh
cukup ku suster jeung babu
hayang na mobil mewah ngabelaan jadi runtah
ngarepkeun ti salaki ceunah duitna teu cukup wae
emas berlian renceum ngaku bati tina bisnis
padahal mah hadiah ti rupa-rupa bayawak
awewe nu kieu lain awewe modern
tapi sapi daging peunciteun tukang jagal
nganut emansipasi kaluar tina aturan
montong ngawalan kodrat
bisi ngadon jadi bejad


Lirik Lagu Doel Sumbang "Beurit"
Ari nu ngaranna beurit
loba jelema nu rujit
hirup di susukan
sagala di gorogotan
ti mimiti kue bolu
nepi ka sapatu butut
beurit beurit
ari na ngaranna beurit
loba jelema nu rujitda puguh biang penyakit
komo deui beurit kota
kasebut beurit nyakola
galakna kabina-bina
tara ningali sasaha
hirupna di jero kantor
daharna nu kotor kotor
kajeun dahar duit jadah
asal tempat gawe basah
gaji ti kantor disebut teu cukup
tunjangan ti kantor disebut teu cukup
sagala anu ti kantor kabeh disebut teu cukup
beurit nu boga jabatan maraceuh siga nu edan
ceunah mah nyiar sampingan
meungpeung aya kasempetan
Di PLN
Di Depnaker
Di Pertamina
Di Kantor Pajak
Di TELKOM
Di PDAM
ampir di kabeh jawatan aya beurit
nepi di sakola sakola aya beurit
eta meuruen nu disebut mafia pendidikan teh
atuh kudu ku saha nya ngaloporkeun kalakuan
beurit siga kitu teh
ari sanyaho kuring mah
salah sahiji nu di pikasieun ku beurit tehnya ucing
tapi sanyaho kuring deui
kungsi aya kajadian ti heula
aya beurit bangor
dilaporkeun ka ucing
kalahkah diantepkan
beurit na ge teu ditegor tegor acan
ceuk beja mah
ucing oge ayeuna mah geus teu bisa nyarek
beurit bangor
da unggal bulan atawa unggal tahun
si beurit sok mere bagian ka ucing tea!
Wah hese geus kieu mah
kuring oge bingung kudu kumaha
da geuning kanyataanna
beurit jeung ucing geus sarua balalangor.

Lirik Lagu Doel Sumbang "Bulan Batu Hiu"
bulan nu ngagantung di langit batu hiu
Tinggal sapasi sesa purnama kamari
di dieu duaan
suka bungah
segala rasa dibedah
bulan nu ngagantung dilangit batu hiu
tinggal sapasi sesa purnama Kamari
sa niat sa jangji
sahidup samati
moal khianat
insya Allah moal pegat
dina ruang hatenu aya ukur salira
dina ruang hate
pasti ngan aya ukur salira
bulan dilangit batu hiu
sesa purnama kamari
bulan sepeuting nyaksi
nyepeng rusiah moal betus
pasti

Lirik Lagu Doel Sumbang "Malioboro"
Panas-panas goreng pisang
Kopi agak manis di gelas kaca
Di gelar tikar di terang neon
Di ubun-ubunnya jogjakarta
Gadis manis senyum-senyum
Tawarkan nasi bungkus daun pisang
Sama-sama makan malam-malam
Di ubun-ubunnya jogjakarta
Semua aku ingat
Dan tak akan kulupa
Kenangan paling indah
Dan paling... paling asyik
Reff:
(Ada lagu yang indah di Malioboro)Lagu cinta tentang engkau dan aku
(Ada sajak yang indah di Malioboro)Sajak cinta tentang engkau dan aku

Lirik Lagu Doel Sumbang "Sisi Laut Pangandaran"
Harita basa usum halodo panjang
Calik paduduaan
Dina samak salambar
Hmmm.. saksina bulan anu sapotong
Hmmm.. saksina bentang anu baranang
Aya kasono aya katresna
Aya kadeudeuh aya kanyaah
Ngabagi rasa bungah jeung bagja duaan
Aya kasono aya katresna
Aya kadeudeuh aya kanyaah
Ngabagi rasa bungah jeung bagja duaan
Sisi laut Pangandaran?
Tina ati pada pada kedal jangji
Urang silih asuh silih asih silih jadi
Deg ngadegkeun arti asih saenyana
Deg ngadegkeun arti deudeuh saenyana
Ulah dugika rasa katresna
Kerep ngagedur ukur amarah
Nu balukarna nuntun kana jalan salah
Ulah dugika rasa katresna
Kerep ngagedur ukur amarah
Nu balukarna nuntun kana jalan salah
Sisi laut Pangandaran?
Reup dicanggreud hate geus pageuh kabeungkeut
Sisi laut Pangandaran?
Reup dicangkrem beuki rapet beuki deudeuh
Sisi laut Pangandaran?..
Axact

Z-PLATE

Terima Kasih Telah Berkunjung dan Berkanan Membaca artikel dari Blog Kami, Silahkan Masukan Komentar Untuk menambah Motivasi Kami.

Post A Comment:

3 comments:

  1. (Istighfar harepan injeuman teguh pausahaan)
     
    Hello Kami Bu, kasuksésan lfeoma, hiji lender injeuman sah jeung dipercaya ka gajian
    dina istilah jeung kaayaan jelas jeung kaharti di laju dipikaresep 2%. ti
    USD $ 12.000 ka $ 8.000.000, euro jeung pon kitu wungkul. Kuring méré gajian bisnis,
    gajian Personal, gajian mahasiswa, gajian mobil jeung gajian mayar tagihan. lamun
    kudu loana a
       geus maneh mun ieu kanggo Anjeun pikeun kontak kuring langsung
    Dina: (merithope6@gmail.com)
    Allah ngaberkahan anjeun.
    tulus,
    Ibu: istighfar Hope
    Surélék: (merithope6@gmail.com)

    Catetan: Sadaya response kudu dikirim ka: (merithope6@gmail.com

    BalasHapus
  2. Ingin bermain Poker & Gaple tapi bingung cari website yang benar-benar berkualitas? Mahapoker solusinya, website kami adalah Master Agen Poker yang sudah terdaftar sejak tahun 2012, Minimal Deposit hanya Rp 20.000 lho, untuk informasi lebih lengkap bisa anda klik pada link ini ya Agen Poker

    BalasHapus
  3. Terima kasih atas infonya, ditunggu kelanjutan artikel lainnya agar bisa bermanfaat bagi kita semua..Berita Unik Dan Dewasa

    BalasHapus